blog img
Cum a fost ultima zi la Jazz in the Park 2019

Duminică, 7 iulie, ultima zi Jazz in the Park, a marcat un sfârșit pe cinste pentru cea de-a șaptea ediție a festivalului. Cu toate că la orele amiezii au apărut câțiva picuri de ploaie, vremea s-a îmblânzit repede și am putut să ne bucurăm de o ultimă zi de jazz.

La fel ca pe tot parcursul festivalului, Parcul Central a devenit neîncăpator în cursul serii. Târguțu’ Vintage a fost luat cu asalt de cei care au vrut să profite de ultima șansă de a-și cumpăra acele lucruri pe care puseseră ochii încă din primele zile. Reprezentația lui Mister Nicu a adunat mai mulți copii decât în oricare altă zi, iar la tiroliana de peste lac coada s-a tot alungit până târziu. Nici Music Bazaarul nu a fost uitat. Ba chiar mai mult, aici a avut loc o sesiune spontană de jam, care a durat aproape cât un concert și a strâns o grămadă de lume.

În materie de concerte, ziua de duminică nu s-a lăsat mai prejos decât celelalte trei. Cu un concert Delvon Lamarr Organ Trio de zile mari și o Judith Hill incredibilă, cea de-a șaptea ediție Jazz in the Park s-a încheiat de-a dreptul perfect. Forță, interpretări impecabile, dinamism și diversitate – așa s-ar putea descrie, în final, lineupul ediției din acest an.

Nu trebuie să trecem cu vedere nici celelalte scene, unde participanții s-au adunat înainte de lăsarea serii pentru a se relaxa discutând și ascultând muzică bună. Pe Alternative Stage au urcat cei de la MING, urmați de câștigătorii Concursului Internațional Jazz in the Park, polonezii din trupa Fraktale. Ultimul concert, foarte bine primit de public, a fost a celor de la Alaska Snack Time.

După s-au terminat concertele din parc, publicul s-a îndreptat spre Colin’s Gastro Pub, unde a avut loc ultima sesiune de jam Jazz in the Park de pe anul acesta și unde au putut-o din nou asculta pe senzaționala Judith Hill.

Timp de patru zile, am avut parte de soare, muzică bună, relaxare, timp pentru prieteni și experiențe noi. În final, ediția de anul acesta a Jazz in the Park rămâne o amintire de neuitat atât pentru cei care au ajutat la punerea ei pe roate ei, cât și pentru participanți.

Să ne vedem cu bine la anul!

                                   A scris Roxana Halați, voluntar Jazz in the Park 2019

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca