Fondul Jazz in the Park

Ce este Fondul Jazz in the Park?
Este inițiativa prin care care noi susținem diferite proiecte culturale și sociale alături de tine.

Cum funcționează el?
Prin intermediul biletului neobligatoriu. Practic, accesul la evenimentele din cadrul festivalului Jazz in the Park este liber, însă, dacă vrei să susții inițiativele noastre, o poți face cumpărând un bilet neobligatoriu de pe bilete.ro. Valoarea unui bilet este de 20 de lei.

Poți achiziționa biletele și altfel?
Da, o poți face direct de la standul Fondului din Parcul Central în perioada festivalului, care va avea loc între 4 și 7 iulie. În plus, în schimbul achiziționării biletului, primești o brățară super-frumoasă de susținător și beneficiezi de reduceri la diferite accesorii Jazz in the Park. 

Ce proiecte susținem anul acesta?

  1. Voucherul cultural, un proiect al Centrului Cultural Clujean, prin care ne dorim să le oferim clujenilor care nu au posibilitatea să-și cumpere bilete la un film, un spectacol sau un concert, ocazia de a participa la astfel de evenimente. Biletul tău neobligatoiu e biletul lor obligatoriu.
  2. Terapie prin Artă, un proiect Create.Act.Enjoy care împarte zâmbete în spitale. Anul acesta proiectul s-a extins la nivel național, și o mulțime de pacienți au avut parte de momente sincere de bucurie, în prezența mimilor, a clovnilor și a tuturor personajelor care i-au adus mai aproape de artă. Cu ajutorul tău, numărul lor poate crește. Biletul tău neobligatoriu e bucuria lor.
  3. Drama 5 – rezidențe de scriere dramatică, un proiect al celor de la REACTOR de creație și experiment, prin intermediul căruia se urmărește dezvoltarea dramaturgiei românești contemporane. În cadrul rezidențelor, tinerii dramaturgi au posibilitatea de a evolua profesional, sub îndrumarea unor mentori, și de a-și contura identitatea și vocea în peisajul teatral actual. Biletul tău neobligatoriu e un pas înainte pentru cultura noastră.

Hai să facem asta împreună! Nu e obligatoriu, dar e bine și frumos. 

fapte's logo
Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca